OSMANİYE / MERKEZ - Noksel Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

• Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında uçurtma şenliği düzenledik.Şenlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sınıflar arası düzenlenen futbol ve voleybol şampiyonlarımız belli oldu .Şampiyon sınıfllarımızı tebrik ederek emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul idaremiz ve rehber öğretmeni tarafından bursluluk sınavına girecek öğrencilerimize sınav hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nis

23 Nisan etkinlikleri kapsamında sınıflar arası futbolo ve voleybol müsabakası düzenlendi .Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Nis

Bayram tatili sonrasında Okul Müdürümüzün ikramı ile öğretmenlerimiz bayramlaştı.Nice mutlu huzurlu bayramlara inşallah.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Ara Tatil Etkinlik Kitabı" hazırlandı.

Nis

23 Nisan etkinlikleri kapsamında sınıflar arası kaleli yakartop yarışması düzenlendi .Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından araştırma ve bilgi edinme süreçlerinde lise öğrencilerinin çevrim içi platformlar ve dijital araçları kullanmalarını teşvik etmek, güncel ve doğru bilgilere kolay erişimini sağlamak amacıyla "Dijital Öğrenme Köprüsü" hizmete sunuldu.

Mrt

Nevruz bayramı kutlama programı kapsamında okulumuzsa yarışma ve etlkinlikler düzenlendi .Yarışmalar:Balon patlatma ,çuval yarışı ,halat çekme ve yumurta taşıma .Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kantin hediye çeki verildi .Ayrıca öğretmen ve öğrencilerimiz  nevruz ateşi üzerinden atladı .Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkü ederiz .

Mrt

Okul sporları oryantiring yarışmalarından okulumuz 24 madalya ve 4 kupa ile döndü.

Takım yarışmalarında

Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar kategorilerinde 1.lik elde eden sporcularımız, Küçük Erkekler kategorisinde 4. Yıldız Erkekler kategorisinde ise 3. sırayı aldı.

Bireysel yarışlarda ise Küçük Erkeklerde Berat ÇELİK 2.lik, Küçük Kızlarda Kübra ÇELİK 2.lik , Elif SARIKÖSE 4.lük kürsüsünde yerlerini aldılar. Yıldız Kızlarda ise Hatice Naz AKKUŞ, Belinay İLÇİ, Gökçenur GÜLER, Gülderen ZORLU kürsüde başka okullara yer bırakmadı.

Emeği geçen sporcu ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Yaşlıllar haftası kapsamında okulumuz öğrencilerimiz öğretmen eşliğinde huzurevi ziyareti gerçekleştirdiler.Ziyaret kapsamında öğrencilerimiz huzurevi sakinleriyle sohbet ederek bocce oyunu oynadılar.Etkinlikte rol alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.