OSMANİYE / MERKEZ - Noksel Cumhuriyet Ortaokulu

May

''Osmaniye Okuyor'' projesi kapsamında  kitap okuma etkinliğinin sonunda düzenlenen sınavda dereceye giren öğrencilere ödülleri Okul Müdürümüz tarafından verildi.

1.Revan ABDULLAH (6A): Tablet

2.Meryem AVAN (6C) :Akıllı saat

3.Nehir KARATUT (6C): Spor aykkabı

4.Ayşegül KOCA (6A): Kantin çeki

5.Belinay GÖK (6C): Kantin çeki

6.Sinem TEKİN (6B): Kantin çeki verildi.

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bu ayki değerimiz olan "Dostluk ve Vefa " değeri ile ilgili sınıflarımızda video izletilerek pano düzenlendi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Nis

6.ve 8.sınıflarımızın kermes etkinliğini gerçekleşirdik. Ayrıca çuval yarışı yapıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul sporları kapsamında oryantiring branşında il birinciliği elde eden sporcularımız, 25 Nisan 2024 tarihinde Erzincan'da 24 ilden gelen sporcularla yapılan grup yarışmalarında Yıldız Kızlar kategorisinde 4.lük, Küçük Kızlar kategorisinde 3.lük elde etti. Denizli'de yapılacak Türkiye şampiyonasında yarışmaya hak kazanan yarışmacılarımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, şampiyonluk yarışında başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sınıflar arası yapolan yarışmalarda şampiyon sınıflara ödül töreni gerçekleştirildi .Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür  ederiz .

6. SINIF SINAV KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI

Nis

• Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında uçurtma şenliği düzenledik.Şenlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sınıflar arası düzenlenen futbol ve voleybol şampiyonlarımız belli oldu .Şampiyon sınıfllarımızı tebrik ederek emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul idaremiz ve rehber öğretmeni tarafından bursluluk sınavına girecek öğrencilerimize sınav hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nis

23 Nisan etkinlikleri kapsamında sınıflar arası futbolo ve voleybol müsabakası düzenlendi .Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Nis

Bayram tatili sonrasında Okul Müdürümüzün ikramı ile öğretmenlerimiz bayramlaştı.Nice mutlu huzurlu bayramlara inşallah.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Ara Tatil Etkinlik Kitabı" hazırlandı.